Køb af skrotbiler op til 75.000 kr.

Dækcenter med et stort udvalg af dæk

Reservedele til alle bilmærker, herunder varevogne

Autoværksted der klarer service og reparation

​Autoruder til alle bilmodeller

Kontakt os

Telefon: 36 44 04 49​

Genbrugsdele​

Hvorfor købe en ny del til en gammel bil, hvis du kan få gode brugte, kvalitetsbestemte dele der passer til bilen, dens alder og tilstand - til en meget fornuftig pris?

Ved at benytte brugte reservedele, er der mange penge at spare! Hos Amir Autoophug finder du brugte reservedele i bedste kvalitet. Vi sikrer os at alle reservedele, lever op til høje kvalitetskrav. Som kunde er du derfor altid sikker på at komme hjem med et produkt i høj kvalitet.

Vi får mange nyere biler til skrotning

F.eks. efter færdselsuheld. Og vi får også ældre biler med gode reservedele, der stadig har lang levetid. ​De bedste reservedele tager vi ud, Derfor er genbrugsdele et fordelagtigt valg til reparation af biler.

Du skåner også miljøet for både bortskaffelse af brugte dele og produktion af nye reservedele.​

​Vi giver dig den bedste rådgivning

Hos Amir Autoophug lægger vi stor vægt på at kunne tilbyde dig den bedste rådgivning som kunde. Så står du og mangler brugte reservedele, er vi altid klar, til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige reservedel til din bil i vores brede sortiment af brugte reservedele. Høj ekspertise fra vores side er det der skaber tryghed for dig som kunde, derfor er en stor viden hos vores ansatte et nøgleord hos os. Når du handler hos Amir Autoophug, vil vi være sikre på, at du kommer hjem med de helt rigtige brugte reservedele.

Indhent et gratis tilbud i dag

Har du brug for brugte reservedele, så tøv ikke med at kontakte os. Du altid velkommen til at ringe til os på 36 44 04 49 – vi sidder klar til at finde den reservedel du mangler. Du kan også udfylde kontaktformularen, under menuen reservedele og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

​Amir Autoophug ApS

Industriholmen 45, 2650 Hvidovre

Telefon: 36 44 04 49

Email: info@amirautoophug.dk

Åbningstider:​

​Hverdage:

​09:00 – 18:00

Lørdage:​

​09:00 – 17:00