Aircondition service

Få et komplet A/C service hos os

Book tid herunder ⇓

Få komplet Aircondition-service til din bil  

Oplev fornyet køreglæde og længere levetid på bilen med et velfungerende aircondition.

Hos Amir Autoophug udfører vi aircondition-service hurtigt og professionelt.

Komplet Aircondition & Klimaanlæg Service 895,-

Komplet Aircondition & Klimaanlæg Service med kølemiddel (R1234YF) 1295,-

Aircondition og Klimaanlæg Rens 299,-

Når vi udfører aircondition service, tester vi systemet for utætheder med vores A/C-tester. Derudover fylder vi selvfølgelig din bil med nyt kølemiddel og sporemiddel samt olie til kompressoren. 

Hent oplysninger om din bil
Dine kontaktoplysninger
Ønsket dato og tidspunkt
Hvilke services ønsker du foretaget?
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder

SERVICE EFTERSYN PÅ ARICONDITION R134A - MED KOMFORTJEK

Eftersyn på aircondition- eller klimaanlæg inkl. påfyldning af kølemiddel, sporemiddel og klimakompressorolie samt et 10-punkts komforttjek (påfyldning af sprinklervæske samt kontrol af kølervæskestand, oliestand, lygtefunktion, viskerblade, batteritilstand, horn, multiremme, dæktryk og dækstand samt stenslag og revner i forrude).

Kun 895,-

*Biler med kølemiddel R1234YF undtaget.

SERVICE EFTERSYN PÅ ARICONDITION R134A - INK POLLENFILTER

Serviceeftersyn på aircondition eller klimaanlæg, inkl. pollenfilter, kølemiddel, sporemiddel, klimakompressorolie.

 

Kun 1.095,-

*Biler med kølemiddel R1234YF undtaget.

SERVICE EFTERSYN PÅ ARICONDITION -R1234YF

Serviceeftersyn på aircondition eller klimaanlæg med kølemiddel af typen R1234YF, inkl. kølemiddel, sporemiddel, klimakompressorolie.

Kun 1.195,-

SERVICE EFTERSYN PÅ ARICONDITION INK POLLEN FILTER - R1234YF


Serviceeftersyn på aircondition eller klimaanlæg med kølemiddel af typen R1234YF, inkl. pollenfilter, kølemiddel, sporemiddel, klimakompressorolie.

Kun 1.395,-

VÆLG UD FRA BILENS ALDER

Der findes to kølemidler til aircondition og klimanlæg: R123A og R1234YF. Helt kort fortalt er sidstnævnte markant bedre for miljøet. Som tommelfingerregel er skelnes de to lettest ved at R134A bruges til biler produceret før 2017, mens R1234YF bruges til biler produceret efter 2017. Da det måske er lidt svært at huske hvor gammel bilen, og fordi enkelte bilmodeller ældre end 2017 godt kan benytte R1234YF, er du meget velkommen til at kontakte os før du booker en tid.

AIRCONDITION ER EN VIGTIG DEL AF BILEN – HUSK DERFOR JÆVNLIGT SERVICE EFTERSYN

Selvom du måske ikke tænker over din bils aircondition eller klimaanlæg hver dag, er det en utroligt vigtig del af bilen. Det er et lukket system, hvor der flyder et kølemiddel. Dette kølemiddel vil med tiden forsvinde og anlægget vil løbe tør. Hvis dette sker vil pakninger, filter, kondenser blive ødelagt med tiden, da der sammen med kølemidlet også flyder en olie med rundt som holder pakninger, kompressor mm. smurt.

Under Aircon Plus Service bliver anlægget suget tomt og tørret via vakuum. Derefter bliver der lavet en sugetest og der bliver påfyldt nyt kølemiddel.

Skulle uheldet være ude og man får en skade på klimaanlægget, skal man få det repareret hurtigst muligt, da anlægget ellers kan tage yderligere skade. En af de mere hyppige skader er hul på kondensoren / køleren der sidder forrest på bilen. Sker dette er der hul direkte ind i klimaanlæggets indre system, der derfor vil suge fugt. Fugt ødelægger tørfilteret og kan også ødelægge kompressoren og dette vil blot medføre større udgifter.