Fejlfinding og diagnose

Udlæsning af fejlkoder i bilen – Tjek af motorfejl i bilen

Det her kender mange bilejere sikkert. En advarselslampe lyser – hvad nu?

  • Skal jeg stoppe helt?
  • Må/kan jeg køre videre?
  • Hvad gør jeg nu?

Når advarselslampen lyser, har bilens computer registreret en fejl, og det fortæller den ved hjælp af advarselslamper. Det kan blive rigtig dyrt at ignorere en lysende advarselslampe, men ikke alle lamperne er lige alvorlige. Så ring lige til Amir Autoophug, inden du tager en beslutning om bare at køre videre, for en forkert vejledning og fejlfinding kan ende med en alt for stor regning.

Hos Amir Autoophug er vi ordentligt klædt på til fejlfinding og diagnosticering af den moderne bils avancerede elektroniske systemer, da vi konstant følger med udviklingen og sørger for den nødvendige efteruddannelse. De sidste 3 år har vi arbejdet på at taget en teknikeruddannelse inden for moderne diesel, benzin og hybrid, hvilket gør os bedre stillet til at hjælpe dig og din bil.

Det rigtige testudstyr gør forskellen
Vi har det nødvendige testudstyr, så vi kan udlæse bilens egen diagnose samt kode nye komponenter ved evt. udskiftning, så bilens software stemmer overens med nye komponenter. Begynder en advarselslampe at lyse, er vi altid behjælpelig med at finde årsagen samt rette problemet.

Få en pris på udlæsning af fejlkoder (også kaldt et helbredstjek eller fejlkodeudlæsning) ved at komme forbi Amir Autoophug eller ring på telefon 36 44 04 49, så finder vi en tid, eller book tid her på siden.

     gode råd

  • Røde lamper er de mest alvorlige fejl. Det betyder, at du skal stoppe bilen øjeblikkeligt.
  • Gul er mindre alvorlig. Noget man ofte kan køre videre med.
  • Er du i tvivl, så ring du bare på 36 44 04 49

Book tid til fejlfinding og diagnose herunder

Hent oplysninger om din bil
Dine kontaktoplysninger
Ønsket dato og tidspunkt
Hvilke services ønsker du foretaget?
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder