Kontrol af bil inden syn

Spar både tid og penge med vores GRATIS kontrol af din bil inden den skal synes.

Har du modtaget en indkaldelse til syn i din e-boks? Du kan på forhånd sikre dig, at din bil bliver godkendt til synet. Vi tilbyder nemlig en synsklargøring, hvor vi gennemgår din bils stand og udbedrer eventuelle fejl eller mangler, der kan forhindre et godkendt syn. På den måde skal du ikke bekymre dig, om din bil går igennem synet, og du undgår den ekstra omkostning og det besvær, som et omsyn kræver.

Din nye bil skal synes 4 år efter købet. Efter bilens 4. år skal den synes hvert andet år. I forbindelse med synet gennemgås alle funktioner og dele på bilen, der har betydning for trafiksikkerheden. Det er en omfattende og grundig kontrol.

Husk at du kan undgå eventuelle ubehagelige overraskelser, når du skal have din bil til periodisk syn. For inden synet tilbyder vi dig nemlig et synstjek helt uden beregning. Efter tjekket vil du få en detaljeret oversigt over, hvad der helt præcis skal udbedres, før bilen kan gå igennem syn. Samtidig giver vi dig et attraktivt prisoverslag på selve det stykke arbejde, der skal udføres.

Book tid til gratis synstjek herunder 

Hent oplysninger om din bil
Dine kontaktoplysninger
Ønsket dato og tidspunkt
Hvilke services ønsker du foretaget?
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder

Din bil skal regelmæssigt til syn 

Alle biler på de danske veje skal regelmæssigt til syn. Synet er et kontroltjek af, hvorvidt din bil lever op til lovens minimumskrav inden for sikkerhed og miljø.

Din bil skal til første syn, når den er fire år gammel, derefter skal den til syn hvert andet år. Du modtager altid en indkaldelse i din e-boks 8 uger inden, din bil skal være synet og godkendt.

Det er en god idé at få undersøgt, om der er problemer, som kan forhindre et godkendt syn, så du undgår besværet med et omsyn. Vi tilbyder at synsklargøre din bil, så du sikrer, at din bil går gennem synet. Synet foregår hos en synshal, men hos Amir Autoophug ordner vi synet for dig. Vi transporterer nemlig din bil til synshallen efter synsklargøringen og tilbage igen. Du afhenter blot din bil hos os efter overstået syn og slipper for unødig tid og besvær.

Hvad er en synsklargøring?

En synsklargøring er en gennemgang af din bil inden et forestående syn. Du har måske fået indkaldelse til syn i din e-boks og du vil på forhånd gerne sikre dig, at din bil går igennem synet. En synsklargøring gør, at du ikke behøver at bekymre dig, om din bil bliver godkendt til synet. Du undgår også den ekstra omkostning og det besvær, som et omsyn kræver. Vi gennemgår de samme områder, som de gør i synshallen. Efter gennemgangen får du et uforpligtende tilbud på udbedring af eventuelle problemer, så din bil er klar til synet. Vi tilbyder desuden at klare synet for dig.

Hvad bliver tjekket ved et syn?

Synshallen kontrollerer din bil for fejl, der kan påvirke miljø og sikkerhed på vejene. Der bliver foretaget en kontrol af bl.a. din bils bremser, dæk og lygter for at sikre, at bilen lever op til de sikkerhedsmæssige krav. Herudover kontrolleres det, at din bils udledning er inden for de lovmæssige krav. Ved endt syn, får du udleveret en synsrapport med resultatet. Der findes fire mulige udfald: godkendt, betinget godkendt, kan godkendes efter omsyn eller ikke godkendt.

Når bilen bliver godkendt, betyder det, at bilen lever op til de helt fundamentale, lovmæssige krav. Det er altså ikke ensbetydende med, at der ikke kan være mangler ved bilen.

Nye, skærpede synsregler

I maj 2018 blev synsreglerne skærpet, hvilket gør det sværere at få din bil igennem et syn i første forsøg. De nye regler betyder, at fejl eller mangler, der tidligere fik stemplet ”betinget godkendt” nu er ændret til væsentlige fejl, der skal tjekkes ved et omsyn. I dag er der altså flere fejl, som ikke bliver godkendt, f.eks. manglende reflekser på køretøjet og en defekt kobling på bilen.