Undervognsbehandling i Hvidovre og København – Til alle bilmærker

Komplet undervognsbehandling

SÅDAN BEHANDLES DIN BIL:

Inden behandlingen kan påbegyndes, afmonteres bundplader, inderskærme og diverse plastdele. Herefter højtryksrenses bilen med varmt vand og karosseriet kontrolleres. Når bilen igen er tør afdækkes motor, bremseskiver og andre dele, som ikke må behandles.

Som første led i rustbeskyttelsesbehandlingen gennemgås bilens sprøjteskema. Herefter påbegyndes behandlingen af døre, klapper og hulrum med et lysebrunt/transparent produkt.

Undervognens hulrum behandles med tyndt lysebrun/næsten transparent produkt med høj indtrængningsevne.

Herefter behandles bilen med et sort rustbeskyttende produkt med høj slidstyrke.

Slutteligt behandles undervognen med et slidlagsprodukt, typisk sort eller bronzefarvet, der efterlader en slidstærk overflade.

Inden plastdelene igen monteres, udføres en slutkontrol af bilen.

Bilen rengøres for evt. afdryp, og beskyttende overtræk mm. fjernes fra bilen.

Få op til 10 års Suveræn Anti-Rust garanti* 

Kom ind til vores værksted i Hvidovre og få en komplet undervognsbehandling. 

Vi er et autoriseret værksted hvor du finder uddannet personale, der tager sikker hånd om din bil. På vores værksted i Hvidovre klarer vores dygtige mekanikere tilmed alle typer af bilmærker. 

Vi er et stort hold, der består af motiverede medarbejdere, der brænder for at levere en høj kvalitet og god service – hver dag!

Det danske klima kræver, at din bil får en rustbeskyttelse

Danmark udgør sammen med få andre, mindre nationer en særlig klimaudfordring, som producenterne godt kunne tackle, hvis de ville. Men disse markeder er så små, at det er for dyrt og kompliceret at indarbejde en tilstrækkelig rustbeskyttelse mod rust i produktionen. Derfor opfordrer vi altid til at forebygge og give bilen en rustbeskyttelse fra start.

Vi har efterhånden sagt det mange gange – biler er ikke produceret til det danske klima, og det gælder også for elbiler. Derfor er den første rustbeskyttelse den vigtigste, fordi den sikrer, at du får beskyttet alle dele af bilen. Jo hurtigere du gør det, jo længere er din bils levetid. Hellere forebygge end fjerne rust!

Hvad indebærer en undervognsbehandling og rustbehandling?

Der er forskellige standarder for undervognsbehandlinger i diverse værksteder. Hos os sørger vi i hvert fald for følgende:

  • Grundig vask af undervogn
  • Hele bilen undersøges for rustskader 
  • Maling påføres steder med risiko for rust
  • Efterfølgende tørrer bilen i et par dage 

Til sidst kan du se frem til at modtage en bil, der både er beskyttet mod rust og mere støjsvag. 

En undervognsbehandling er med til at reducere støj fra din bil, hvilket gør, at du kan nyde stilheden, når du kører.

Hvad koster en undervognsbehandling?

Undervognsbehandlingen og rustbeskyttelsens pris afhænger af flere ting som bilens stand, mærke og i hvilket omfang bilen skal behandles. Hos Amir Autoophug tilbyder vi flere forskellige former for undervognsbehandlinger, da det kan variere fra bil til bil, hvilken form for behandling, der er mest optimal. Hos os kan du vælge mellem specialbehandling, kompletbehandling eller vedligeholdelsesbehandling. Du kan altid komme forbi os i Hvidovre og få en snak om, hvilken behandling vi vil anbefale til netop din bil, og så kan vi nemmere give en god pris til dig

Hent oplysninger om din bil
Dine kontaktoplysninger
Ønsket dato og tidspunkt
Hvilke services ønsker du foretaget?
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder