Dækskift/hjulskift og dækservice til lav pris

Ønsker du at få skiftet dine dæk hurtigt og sikkert? Hos Amir Autoophug har vi dygtige mekanikere, som hurtigt og effektivt kan skifte bilens hjul, når du skal gå fra sommer- til vinterdæk og tilbage igen.

Hos Amir Autoophug har vi stor erfaring med ombytning af hjul og montering af dæk på fælge. For dig betyder det dækskifte uden bøvl. Ønsker du helt nye dæk på dine fælge eller kyndig vejledning? Så kan vi naturligvis også være behjælpelige dér.

Vi har mere end 15 års erfaring indenfor dæk og fælge. Skal du have et godt tilbud på dæk og fælge så kontakt os! Ingen opgave er for stor til os.

Vores dækafdeling tilbyder både afbalancering, montering på eget dækværksted. Vi tilbyder et stort udvalg af kvalitets dæk, i alle størrelser og prisklasser. Kom ind med bilen, så sikre vi dig og din bil den helt rigtige løsning

Vinterdæk

Sættes på, når frosten begynder at vise sig. Hvis du kører med sommerdæk på en frostglat vejr, kan du hurtigt mærke, at bremselængden ikke er optimal. 

Vinterdæk har en mere blød og fleksibel overflade, som kan stå imod sne og våde veje. De bliver hurtigere nedslidte, hvorfor det er en god idé at skifte dæk, når det kolde vejr er på væk igen

Sommerdæk

Bliver monteret på din bil, når vejret bliver lunere. Vi anbefaler at skifte til sæson, når temperaturen når op på 7 grader. 

Disse giver et lavere benzinforbrug på grund af mindre friktion. De er desuden hårdere og derfor bedre at køre med, på tørre veje. 

Helsårsdæk

Er primært til dig, der ofte glemmer at få skiftet til sommer- og vinterdæk. De minder en smule om vinterdæk og er derfor ikke optimale om sommeren. Men de har samtidigt heller ikke de samme fordele som vinterdæk. 

Hvornår er det tid til dækskift?

Når temperaturen stiger eller når rimfrosten begynder at vise sig på ruderne om morgenen. 

Derudover skal du jævnligt tjekke tilstanden på dine dæk, da et slidt dæk ikke har nær så god en bremselængde som et velfungerende dæk. Det gør du ved at observere mønstret og rilledybden på dine dæk. 

Er mønstret og rillerne ved at være nedslidte, er det tid til et dækskift. 

Book tid til Hjul & dækskifte herunder

Hent oplysninger om din bil
Dine kontaktoplysninger
Ønsket dato og tidspunkt
Hvilke services ønsker du foretaget?
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder