Få tilbud på din skrotbil her

FÅ EN HØJ SKROTPRÆMIE HOS OS

Hos Amir Autoophug Aps har vi landets bedste skrotpriser og samtidig er vi den eneste skrotbil opkøber som er statsautoriseret motorkontor. Det vil sige at vi omgående kan afmelde nummerpladen på dit køretøj.

Vi garantere dig en skrotpris som er op til 40% højere end andre skrothandlere, Få tilbud inden for 24 timer. Vi prioriterer miljøvenlig skrot, din bil bliver derfor skrottet efter gældende regler.

Vores mantra er, at det skal være nemt for dig at få skrottet din bil. Hos os får du ikke bare en høj skrotpræmie, men også rigtig god service. Vi sørger altid for alt det praktiske både før, under og efter skrotningen.

Afhentning af din bil

Vi tilbyder at hente din bil, hvis den ikke længere kan køre, eller hvis du ikke selv har mulighed for at komme med den. Vi tilbyder afhentning i hele København og dele af Sjælland. Ring og bestil en afhentning og udfør processen nedenfor, så sørger vi for at udbetalingen sker hurtigst muligt.

Vi tager ansvar for miljøet

Den danske stat ønsker at brugte biler skal fjernes på en miljørigtig og ansvarlig måde, og tilbyder derfor en godtgørelse udbetalt til bilens ejer: skrotningspræmie.

Hos Amir Autoophug lever vi op til alle de danske miljøkrav, og vi skrotter din bil på en ansvarlig og sikker måde

Du er velkommen til at besøge os i Hvidovre, så tager vi et kig på din bil og finder frem til en god skrotpris. Ellers kan du kontakte os på telefon 36 44 04 49 eller via kontaktformularen her på siden.

VORES SAMARBEJDSPARTNERE

DAG logoiso14001