Skrotpræmie

Få Op til 100% højere i skrotpræmie end hos konkurrenterne!

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder

Få landets højeste skrotpræmie hos os

Skrotpræmie og skrotning af bil. Drømmer du om at skifte din gamle bil ud med en ny? Eller har du netop haft bilen til syn, og er den ikke blevet godkendt? Hvis din bil skal skrottes på Sjælland, er vi hos Amir Autoophug ApS det rette valg. Vi holder til i Hvidovre nær København, hvor du selv kan aflevere bilen. Dog afhenter vi gerne din bil overalt på Sjælland, hvis du har behov for det. Ikke nok med at vi yder denne service, giver vi dig også landets højeste skrotpræmie.

Vi tilbyder den højeste skrotpræmie for bil i 2022

Det behøver ikke at tage lang tid at skille dig af med din bil, hvis du benytter Amir Autoophug ApS. Processen er enkel og ligetil, så du vil opleve, at det hverken er besværligt eller tidskrævende at skrotte din bil med hjælp fra os.

Vi sikrer, at du får en skrotpræmie, der er højere end hos andre autoophuggere. Derudover er du garanteret, at du modtager et tilbud inden for 12 timer. Accepterer du vores tilbud, sørger vi for alt det praktiske.

Vi er et statsautoriseret motorkontor, hvorfor vi ydermere med det samme kan afmelde din bils nummerplade.

Få en skrotpræmie ved en miljøvenlig og ansvarlig skrotning af din bil

Hvis du ønsker en skrotningsgodtgørelse ved skrotning af din bil, skal du finde frem til en miljøgodkendt ophugger.

Hos Amir Autoophug ApS har vi sørget for, at vi overholder de danske miljøkrav. Vi skiller os af med alle biler på en ansvarlig og miljøvenlig måde, hvorfor du kan få udbetalt en skrotningspræmie, hvis du vælger os.

For os er det ligeledes vigtigt at genbruge så meget, som vi kan fra din bil. Dette gør vi for at hjælpe klimaet. Selvom bilen ikke længere kan godkendes til syn, er der stadigvæk mange reservedele, der kan genbruges.

Besøg os i Hvidovre eller kontakt os for skrotpræmie og skrotpriser

Har du planer om at skrotte din bil? Vi kigger gerne på din bil og giver dig en skrotpris, hvis du besøger os i Hvidovre. Har du ikke mulighed for at komme forbi, skal du være velkommen til at kontakte os på tlf. 36 44 04 49.

Derudover kan du skrive til os via vores kontaktformular, som du finder her på siden, hvis du ønsker mere information om vores skrotpriser. Vi sidder klar til at svare dig på alle dine spørgsmål. Hos os kan du være sikker på, at du får en god service og landets bedste skrotpris.

Hvordan fungerer skrotningsprocessen?

Vi er stolte af at tilbyde den hurtigste og enkleste måde at skrotte din bil på.

Faktisk er det så ligetil – at vi kan dele det op i 4 nemme trin.

1.

Få et online tilbud

Vi giver en overtruffen pris på din bil, du skal blot udfylde kontakt formularen. Vores innovative måde at arbejde på betyder, at vi kan give et øjeblikkeligt onlinetilbud for ethvert Dansk køretøj 

Vi returnerer straks den højeste skrotpris for netop din bil. du skal blot udfylde formularen med dine oplysninger, så kontakter vi dig.

2.

Afhentning / Levering

Du kan vælge imellem at få afhentet din bil, eller levere den på vores adresse i Hvidovre.
Vi ved, at mange biler, der sælges til skrot, ikke er egnede til at køre på vejene, derfor tilbyder vi afhentning fra ethvert sted på Sjælland. 
Du skal blot vælge et afhentningstidspunkt, der passer dig, så du ikke behøver at vente hele dagen
 3.

Betaling / Afregning

Vi sikrer en hurtig og sikker betaling til din bank, straks efter din bil er blevet afhentet
Når vi giver et tilbud, bliver vi nødt til at tage nogle kontooplysninger fra dig – på den måde kan vi sikre, at du får en hurtig betaling af skrotpræmien. Vi sørger for, at hele vores proces er sikker og praktisk.
Du vil modtage en slutseddel og skrotningsattest, ved afhentningen
4.

Genbrug / Miljøbehandling

Når det forlader dig, bliver dit køretøj modtaget af vores team, som vil sørger for korrekt miljøbehandling samt genbrug af din bil.

Autogenbrug er med til at hjælpe vores klima. Vi genbruger derfor alt hvad der kan genbruges fra bilen. Genbrug af reservedele er både sund og miljøvenlig for vores klima.

Hvorfor vælge Amir Autoophug ApS
for at få et tilbud på skrotbil og skrotpræmie af min bil?

At skrotte en bil er noget, de fleste mennesker gør meget sjældent i deres liv – det er derfor, vi har skabt en professionel og nem proces for skrotning af bil, der giver Danske kunder information, support og vejledning, når de sælger deres brugte bil; hele vejen fra tilbud til skrotbils afhentning.

Vores forpligtelse til at tilbyde en enkel og ligetil måde at sælge din skrotbil på starter med den værdiansættelse, vi giver. Vi giver nemlig de bedste Skrotpriser i hele bilindustrien - der ikke vil være slået.

Når vi har fundet en fremragende pris på din skrotbil, hjælper vi dig med at arrangere en afhentning – så placeringen af ​​dit køretøj er ligegyldigt, og når bilen er klar til afhentning, sørger vi endda for, at du får hjælp til at færdiggøre alt papirarbejde. Hurtig betaling sker derefter til dig med penge sendt direkte til din bank. Fra start til slut er der ingen nemmere måde at håndtere et gammelt eller ulykkesskadet køretøj på. Genbrug af dit køretøj kunne ikke være mere bekvemt.


Vi er et statsregistrerede Autoophug - så du kan være sikker på, at vi vil håndtere dit køretøj korrekt.

"Hvor meget er min skrotbil værd?"
Værdien af ​​en skrotbil afhænger af en masse forskellige faktorer – herunder vægt, trim niveau og motortype. oftest tilbyder vi mere end blot skrotværdi for den specifikke bil mærke og model – så vi er sikre på, at vores priser ikke vil blive bedre!

Hvilken slags biler kan vi skrotte?

Dit køretøjs tilstand er ligegyldig; vi køber enhver bil og giver en god skrotpris.

  • Forsikrings totalskadet biler
  • Beskadigede biler
  • Oversvømmelse beskadigede biler
  • Ikke-synet biler
  • Ikke-vejdygtige biler
  • Biler med MOTOR fejl
  • skrammel og bjærgningsbiler
  • Dele-bytte biler
  • Udenlandske biler, som ikke er registreret i Danmark

VORES SAMARBEJDSPARTNERE

DAG logoiso14001