Skrot bil

Få den bedste skrotpris for din bil i 2022!

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder

Skrotbil

Skal din bil til skrot af den ene eller anden grund? Hvis du leder efter en skrothandler i Hvidovre på Sjælland, kan vi hos Amir Autoophug ApS hjælpe dig. Hos os får du landets højeste skrotpræmie, mens vi samtidigt giver dig en god service.

Hos os er du sikret en hurtig og simpel måde at skrotte din bil på. Skrotning af bil behøver altså hverken at være tidskrævende eller besværligt, da vi har gjort det så enkelt og ligetil for dig som overhovedet muligt.

 

Vi tilbyder afhentning af skrotbil på Sjælland

Vi ved godt, at det ikke er alle biler, der sælges til skrot, som kan eller burde køre på vejene. Derfor tilbyder vi afhentning af din skrotbil overalt på Sjælland. Vi afhenter din bil på et tidspunkt, der passer godt ind i dine planer, så du ikke skal bruge en masse unødig tid på at vente på os.

Når vi ankommer hos dig, hjælper vi gerne med papirarbejdet. Derudover skal du huske at have både dit ID samt køretøjsdokumenter ved hånden. Er det muligt, er du naturligvis også velkommen til at aflevere bilen hos os i Hvidovre.

 

Ansvarlig og miljøvenlig skrothandler og autoophugger

For os er det vigtigt, at du altid får en professionel og god oplevelse. Vi overholder alle vores aftaler, og du må meget gerne kontakte os, hvis du har spørgsmål. Desuden sørger vi for en hurtig og sikker betaling efter, at din bil er blevet afhentet.

Skrotter du din bil hos os, gør du det rigtige for miljøet. Vi overholder alle de danske miljøkrav, og vi skiller os af med bilskrot med omtanke for miljøet. I og med at vi er en miljøgodkendt ophugger, kan du få udbetalt en skrotningspræmie.

Samtidigt genbruger vi alle de dele fra bilen, som vi har mulighed for. Det mener vi er det rigtige at gøre for miljøet. Vælg Amir Autoophug ApS og skrot din bil på en tryg og miljørigtig måde.

 

Kom forbi os i Hvidovre eller kontakt os og hør mere om vores priser

Er det tid til skrotning af din bil? Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på din skrotbil, hvis du har brug for det. Derudover er du velkommen til at kontakte os på tlf. 36 44 04 49, hvis du gerne vil høre mere om vores skrotpriser, eller hvis du har spørgsmål. Alternativt kan du skrive til os via vores kontaktformular. Kom af med din gamle bil og få en skrotpræmie uden noget besvær med hjælp fra Amir Autoophug ApS.