Hvordan fungerer skrotningsprocessen hos Amir Autoophug?

Vi er stolte af at tilbyde den hurtigste og enkleste måde at skrotte din bil på. Faktisk er det så ligetil – vi kan dele det op i 5 nemme trin.

Trin 1

Få et øjeblikkeligt online tilbud

Vi giver en uovertruffen pris med blot din registreringsnummer og kontakt oplysninger

Vores innovative måde at arbejde på betyder, at vi kan give et øjeblikkeligt onlinetilbud for ethvert dansk køretøj - kun baseret på et registreringsnummer og bilens placering. Vi returnerer straks den bedste skrotpris på din bil.

Trin 2

Arranger afhentning af din bil

Ingen grund til at levere! Du skal blot vælge et afhentningstidspunkt, der passer dig

Vi ved, at mange biler, der sælges til skrot, ikke er egnede til vejen – Derfor tilbyder vi afhentning fra ethvert sted på Sjælland. Derudover sørger vi for at afhentningen af dit køretøj til et tidspunkt, der passer dig – hvilket betyder, at du ikke behøver at vente hele dagen.

Trin 3

Fortæl os, hvordan du ønsker
at blive betalt

Vi sikrer en hurtig og sikker betaling efter din bil er blevet afhentet

Når vi giver et tilbud, bliver vi nødt til at tage nogle kontooplysninger fra dig – på den måde kan vi sikre, at du får en hurtig betaling til den bank, du vælger, når dit køretøj er blevet afhentet. Vi sørger for, at hele vores proces er nem, sikker og praktisk.

Trin 4

Vores venlige team afhenter
din bil

Vi sørger for at afhentningstidspunktet passer ind i din kalender.

Din bil bliver afhentet på det tidspunkt, du har valgt. Når det er tilfældet, kan du være sikker på, at du får en hurtig og venlig service fra en chauffør, som gerne vil hjælpe med alt dit papirarbejde. Alt du skal gøre er at have dine køretøjsdokumenter og ID klar.

Trin 5

Din bil bliver genbrugt, miljøbehandlet efter gældende love og regler.

Når det forlader dig, kan dit køretøj være med til at hjælpe klimaet.

At sælge dit køretøj til amirautoophug.dk hjælper os med at generere flere kvalitet kontrollerede reservedele til autobranchen og danske kunder.
Genbrug er både sundt og miljøvenligt for vores Klima situation.

Skrotning af bil og udbetaling af skrotpræmie

Når du som bilejer skal have skrottet din bil, får du udbetalt skrotpræmie på 2.200 kr., hvis du er senest registreret ejer.

Udover skrotpræmien får du en bonus præmie fra os, ligenu starter vores skrotpræmie fra 3000,-kr og op til 150.000,-kr.

Sådan gør du, hvis bilen skal skrottes

 1. Gå ind på Borger.dk eller Virk.dk
  Hvis din bil er registreret under dit CPR nr., går du på borger.dk. Hvis din bil er registreret i firma CVR nr., går du på virk.dk. Søg evt. efter "skrotpræmie" og gå til selvbetjeningsløsningen DUS.
 2. Fremsøg bilen
  Tryk start og hav dit private eller virksomhedens NemID klar. Fremsøg og vælg bilen via dens registreringsnummer (nummerpladen) og find Amir Autoophug fra ophugger listen. Er du fritaget for NemID? Så kig længere nede på siden. Fremsøg bil på borger.dk
 3. Godkend sagen
  Gem og godkend skrotningsanmodningen og afslut. Nu skal du afvente at vi accepterer din skrotsag i det digitale system.
 4. Hvordan skal bilen afleveres?
  Du kan kontakte os og lave en aftale, om du skal aflevere bilen eller om den skal afhentes.
 5. Afmeld bilen
  Vi afmelder dine nummerplader gebyrfrit.
 6. Skrotningsattest
  Hold øje med din e-Boks. Når bilen er skrottet, sendes en skrotningsattest til din e-Boks. Er du fritaget for digital post får du besked med almindeligt brev.
 7. Udbetaling af skrotpræmien
  Vi udbetaler skrotpræmien til din NemKonto indenfor 7 dage efter at bilen er skrottet og du har modtaget skrotningsattesten. Attesten kommer til din digitale postkasse, alternativt sendes den som almindeligt brev.

Skrotpræmien udbetales, hvis du opfylder følgende kriterier:

 • Registreret ejer
  Du skal være senest registrerede ejer af bilen. Det vil sige, at det er dit CPR nr. og bilens registreringsnummer, der står i Motorregistret. Tjek evt. din registreringsattest. Hvis du ikke er bilens senest registrerede ejer, kan du i helt særlige tilfælde søge dispensation via det digitale system.

 • Bilen er afmeldt
  Din bil må ikke være afmeldt i Motorregistret før d. 30. juni 2000.

 • Bilen må ikke eksporteres
  Din bil må ikke eksporteres efterfølgende. Dvs. den må ikke indregistreres i et andet land efter afmelding i Motorregistret, og der må ikke være opnået refusion af registreringsafgift.

Du kan her se en video af hvordan du skrotter bilen.