Montering af anhængertræk

Drømmer du om campingferie, skal du flytte, eller mangler der plads i bilen, når du skal på genbrugspladsen? Så kan det være en god idé at få monteret anhængertræk på din bil.

Hos Amir Autoophug kan vi hjælpe dig med både at vælge og få monteret det rette anhængertræk på din eksisterende bil. Naturligvis til en lav og konkurrence dygtig pris.

Vi har et stort udvalg af brugte anhængertræk på lager, du kan med fordel selv søge i vores lager og se om vi har et anhænger træk netop til din bil, har vi det ikke, kan vi skaffe det hjem til billig penge. 

Der er dog en række regler, du skal overholde, før du vælger at få monteret et anhængertræk. Læs derfor vores gode tips og vejledning her på siden. 

Hvad er reglerne for anhængertræk på bil?

Alle må køre med trailer eller campingvogn i Danmark. Dog er der visse regler for vægt, montering og type af bil, som du bør kende. Ellers risikerer du, at du ikke får godkendt montering af anhængertræk og derfor ikke må bruge den.

Har du for eksempel minimum et kørekort (B), så må du fylde en trailer med en totalvægt på 750 kg. Derudover må din bil og trailer ikke overstige en totalvægt på 3.500 kg. Hvis vægten derfor er højere end dette, og du kun har et kørekort (B), så er montering af anhængertræk nok ikke din bedste løsning.

Hvis bilen er over otte år gammel, så skal bilen også til syn efterfølgende. Det er uanset, om anhængertrækket er monteret af et autoriseret værksted eller ej. Skal bilen alligevel snart til bilsyn, så kan du lige så godt slå to fluer med ét smæk. 

Er du ejer af en af de populære mikrobiler? Så er det desværre ikke muligt at få godkendelse til montering af trækkrog til trailer. Det skyldes, at bilerne ikke er bygget til at køre med den ekstra vægt. Til gengæld kan du få monteret en særlig type træk, som du for eksempel kan bruge til transport af cykler. Kontakt os endelig, hvis du vil vide mere om mulighederne for træk på din mikrobil.

Book tid til montering af anhængertræk herunder.

Hent oplysninger om din bil
Dine kontaktoplysninger
Ønsket dato og tidspunkt
Hvilke services ønsker du foretaget?
(Læs mere)
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder